Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

10000 Ft értékű ajándékutalvány

Formátum
10.000 Ft
Cikkszám: CPA002
Szeretnél valamilyen autós cuccot ajándékozni, de nem tudod pontosan mire lenne szüksége? Biztosra mennél?

Válaszd ajándékutalványunkat, így garantáltan a megfelelő termékek fognak majd a kosárba kerülni!


Letölthető vagy Papír alapú változatban


Letölthető PDF verzió:

  • Az utalvány a rendelés leadásakor banki átutalással, vagy Barion bankkártyás fizetéssel fizetendő, utánvétes fizetésre itt nincs lehetőség.
  • Megvásárlásával elektronikus formában, PDF dokumentumként küldjük az Ajándékutalványt, a vásárláskor megadott e-mail címre.
  • Az utalvány kinyomtatható, szerkeszthető, továbbküldhető, és azonnal felhasználható vásárlásra.

Papír alapú verzió:

  • Hagyományos papír alapú Ajándékutalvány.
  • Névre szóló, kézzel fogható ajándékkártyát tudsz átadni.
  • Fizethető bármelyik fizetési móddal, és mindegyik szállítási lehetőség rendelkezésre áll.
  • Megvásárlásával papír alapú kártyát küldünk, ami azonnal felhasználható vásárlásra.

  • A vásárlástól számított 1 évig felhasználható, és természetesen minden termékre érvényes 

  • Értéke: 10.000 Ft

  • Beváltható: www.carplanet.hu


A beváltás módja:

Webáruházunkban (www.carplanet.hu) váltható be, a rajta található kuponkódot kell megadni a pénztárnál, és máris levonásra kerül az utalvány értéke a végösszegből. Az utalványon található kuponkód egyszer használható fel, a vásárlásától számított 1 évig.


További választható összegek:

Nem értékelt

Leírás

Webáruházunk kínálatában bemutatkoznak ajándékutalványaink!

Ajándékozd meg szeretteid egy kézzel fogható kuponnal, vagy ha nem tudnád átadni válassz digitális ajándékutalványt, amit továbbküldhetsz e-mail formájában!


A 10000 Ft értékű ajándékutalvány egy kiváló választás, ha nem tudod eldönteni mit ajándékozz szeretteidnek, autófanatikus barátodnak. Ez az utalvány lehetőséget nyújt arra, hogy a megajándékozott személy a saját ízlése és igényei szerint válasszon webáruházunk kínálatából, így elkerülve azt, hogy esetleg a nem megfelelő termék lesz ajándékozva.


Választható digitális, letölthető PDF verzióban, így megvásárlásával elektronikus formában, PDF dokumentumként küldjük az Ajándékutalványt, a vásárláskor megadott e-mail címre.Az utalvány kinyomtatható, szerkeszthető, továbbküldhető, és azonnal felhasználható vásárlásra.Kapóra jöhet ez a megoldás, ha nincs karnyújtásnyira a megajándékozott személy, így egyszerűen rászerkeszthetjük, ráírhatjuk a nevét is, és elküldhetjük neki e-mailben, vagy bármilyen tetszőleges módon, így azonnal vásárlásra fogható.

Választható hagyományos papír alapú formátumban is, ha kézzel fogható ajándékot szeretnénk átadni, egy kis kártya formájában.Fizethető bármelyik fizetési móddal, és mindegyik szállítási lehetőség rendelkezésre áll, megvásárlásával papír alapú kártyát küldünk, ami azonnal felhasználható vásárlásra.


A beváltás módja:

Webáruházunkban (www.carplanet.hu) váltható be, a rajta található kuponkódot kell megadni a pénztárnál, és máris levonásra kerül az utalvány értéke a végösszegből. Az utalványon található kuponkód egyszer használható fel, a vásárlásától számított 1 évig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.